måndag 29 november 2010

Julkort nr 18.

Sista kortet för idag.

Julkort nr 17.

Tycker verkligen om de ljusblå julpappren från Magnolia!

Julkort nr 16.

Hittade ett papper från förra året, Panduro om jag inte minns fel. Tycker det passade bra till julkortet.

Julkort nr 15.

Papper från Maja Design, snöflingor, blommor, tårtpapper och lite guldstickles.

Julkort nr 14.

Papper från Maja Design. Försökte få Tilda att se ut som hon är i en julgranskula.

Julkort nr 13.

Enkelt julkort med papper från Gcd och okänt märke.

lördag 27 november 2010

Julkort nr 12.

Sista julkortet för idag, har varit snabb som bara den idag! Även här Magnolias papper och bara lite snöflingor, fick bli väldigt enkelt!

En liten ljusblå Tilda fick det bli denna gången.

Julkort nr 11.

Papper från Maja Design och Magnolia, textstämpel från Sweetish.

Pepparkakstilda, söt som bara den!

Julkort nr 10.

Papper från Maja Design och Magnolia, textstämpel Magnolia och utstansade blommor och snöflingor.
Gillar verkligen att färglägga den här stämpeln!

Julkort nr 9.

Ljusblått julkort med papper från Magnolia. Eftersom jag har fått in många beställningar nu håller jag korten ganska enkla. Snöflingor, textstämpel, spets, en charm och ett tårtpapper är de enda dekorationerna.

Flygande Tilda, färglagd med distresser som vanligt.

torsdag 25 november 2010

Dåligt

Ojojoj vad det är dålig uppdatering här! Det beror på att jag fick en beställning på 7 julkort till och de är det enda jag har pysslat med den senaste tiden. Nu är i alla fall korten levererade och jag har fotat dem så jag kan lägga upp bilder här med. Nu får vi se när det kommer något nytt här men snart så!

torsdag 11 november 2010

Min personliga stämpel!

Idag kom äntligen min stämpel som pappa köpte till mig! Jättenöjd är jag. Snöflingan i mitten sitter inte ihop med stämpeln, den är tom i mitten så man kan byta efter årstid.

I paketet låg även en liten God Jul stämpel. Perfekt eftersom jag behöver en lite mindre, har ju bara stora. Riktigt bra tycker jag!

Julkort nr 8.

Papper från Maja Design, både nya och gamla. Det här kortet är jag inte alls nöjd med men jag vet som vanligt inte vad det är som är så fel.

Hemmagjorda julstjärnor. Stansade ut blommor med min retro flower punch, klippte till formen lite och sedan knycklade jag ihop dem i vatten. När de hade torkat sprayade jag dem med jättemycket perfect pearls och i mitten sitter ett litet pyntbär. Några utstansade snöflingor med röda stenar i mitten är också med.

Testade att maska ihop Edvin med polkagrisen och det blev faktiskt bra! Magnolias lilla snöflinga som har fått massa stickles på sig är i bakgrunden. Motivet är färglagt med distresser.

Insidan blev väldigt enkel den här gången.

Julkort nr 7.

Ett av de nyaste julkorten jag har gjort. Papper från Maja Design och Magnolia, papperssnören, röda stenar och utstansade snöflingor och blad.

Gillar verkligen den här stämpeln, hon är bara så söt! Färglagd med distresser som vanligt och kjolen och järneksbladen i håret har fått lite stickles på sig.
Insidan. Pappret är samma som på utsidan och textstämpeln är från Hero Arts.

fredag 5 november 2010

Tävlingsbidrag.

Hittade en rolig julkortsutmaning hos pysseltagen som jag såklart var tvungen att vara med i.

Det här skulle man tänka på:

* Fokus på färgen röd.
* 4 olika mönsterpapper från 3 olika tillverkare
* Rivna/ruggade kanter
* Vita blommor som färglagts på något vis
* Dekorerad insida

Så, har jag lyckats med utmaningen?

Jag har använt två olika papper från Maja Designs julserie, "sealed" från Magnolia och ett med snöflingor på som jag faktiskt inte har en aning om vilken tillverkare som har gjort. Alla kanter är ruggade med sax och sedan chalkade. Blommorna stansade jag ut i akvarellpapper och färglade med distresser "aged mahogany". Sprayade också med perfect pearl för att få de riktigt skimrande. I mitten av blommorna sitter små pärlor och lite gröna blad fick också vara med.

Använde den flygande Tilda med snöflingor från Hero Arts i bakgrunden. Tilda är som vanligt färglagd med distresser. Ett litet tårtpapper i bakgrunden fick också vara med som dekoration.

Tillsist insidan. Dekorerade lite mer än vanligt fast ändå bara lagom mycket, tycker inte att det ska vara allt för dekorerat på insidan.