tisdag 27 november 2012

DT Midweek Magnolia´s - Starlight, star bright

Hej! Idag var det dags för ett DT kort igen för Midweek Magnolia´s, den här veckan är utmaningen "starlight, star bright" vilket innebär att vi vill se stjärnor på era alster!


Jag har valt att göra ett kort i ljusblå toner med en bas av ljusblått och vitt cardstock. Alla papper är från Maja Designs kollektion "Vintage Winter". Jag har ruggat kanterna och chalkat med distress - walnut stain. Mellan pappren har jag satt en bit ostduk och en kakservett.

¨

Motivet är "Dancing With Stars Tilda" från Little Christmas Collection. Jag har färglagt henne med distress refillers och så har hon fått lite stickles - diamond på sig. 


Jag har dekorerat med ett band med små blommor på, rosor från WOC och en swirl utstansad med en die från Nellie Snellen. I stjärnorna har jag satt små halvpärlor. 


Jag har också stansat ut stjärnor i två storlekar med dies från Nellie Snellen. På dessa har jag lagt lite stickles  - diamond. Texten är en gammal stämpel från Magnolia.

Med detta kort deltar jag i:
Lovely hÄnglar or sweet Magnolia - Winter Wonderland
Songbird Challenge - Deeper shade of blue

lördag 17 november 2012

En liten julpåse!

Hej! Här blir det glest mellan inläggen just nu, jag har mycket i skolan samtidigt som pysselinspirationen har gått och gömt sig någonstans där jag inte alls kommer åt den.. Det känns typiskt nu såhär innan jul då jag har en hel massa julkort som behöver göras! 

Idag har jag i alla fall en liten julpåse att visa som jag gjorde lite snabbt när jag skulle iväg på julmys förra helgen. I påsen ligger några små chokladkulor som fick bli en liten present till värdinnan. 


Asken har jag vikt själv i beige cardstock och klätt med papper från Maja Design - Julen är här. Alla papper är chalkade i kanterna med distress - Walnut Stain. 


Motivet är "Tilda With Snowheart" från Sweet Christmas Dreams Collection, färglagd med distress refillers. På henne har jag lagt stickles - diamond, xmas red och frosted lace. Jag har dekorerat med Magnolias dies "Lovely Fence" och "Slender Firs". Dessa har också fått lite stickles - frosted lace. På staketet sitter två rosor från WOC. 


Vid öppningen har jag satt fler rosor och ett hjärta utstansat med Magnolias die "So Wrapped Lovely". I hjärtat har jag knutit en bit röd spets. 

Med denna påse deltar jag i:


onsdag 14 november 2012

DT Midweek Magnolia´s - Oh Christmas Tree

Hej! Nu var det dags för ett DT kort för Midweek Magnolia´s igen. Den här veckan är utmaningen "Oh Christmas Tree" vilket innebär att vi vill se julgranar på era alster. När jag satt igår och skulle göra det här kortet hade jag verkligen ingen inspiration men tillslut kom jag på att jag kunde göra en stor gran av mina små granar. Det fick bli ett ganska enkelt kort så att julgranen är den som syns mest. 


Kortet är gjort av en bas av grön och röd cardstock. Alla mönsterpapper är Maja Design - Julen är här och de har jag ruggat i kanterna och chalkat med distress - walnut stain. 


Motivet är "Tilda With Little Rudolph" från A Christmas Story Collection. Hon är som vanligt färglagd med distress refillers och på henne har jag lagt stickles - diamond och xmas red. 


Jag har dekorerat med en vit kakservett och några små snöflingor som jag stansat ut med en stans från Martha Stewart. På snöflingorna har jag lagt stickles - frosted lace. 


Julgranen har jag gjort av många "Slender firs" som är dies från Magnolia. Jag har satt ihop dem och sen dekorerat med stickles - silver, gold och xmas red. Uppe i hörnet har jag stämplat med "Vintage Merry" från Magnolia. 


måndag 12 november 2012

Merry Christmas!

Nu var det ett tag sedan jag la upp något här men nu äntligen har jag ett nytt kort att visa! 
 Detta kort har jag gjort av beige och röd cardstock. Alla mönsterpapper är från Maja Design - Julen är här. Jag har ruggat kanterna och chalkat med distress - walnut stain på alla papper. 


Motivet är söta "Tilda With Puppy" som följde med på köpet i senaste Magnolia Ink tidningen. Jag tycker hon är väldigt söt och användbar till mer än julkort. Jag har färglagt henne med distress refillers och på sig har hon fått stickles - diamond, xmas red. Runt motivet har jag stämplat med en snöflinga från Hero Arts och sen har jag stansat ut med dies från Go Kreate. 


Jag har stansat ut granar med Magnolias die "Slender firs" och på dem har jag lagt stickles - frosted lace. Jag har också dekorerat med en röd spets, ostduk, en kakservett och rosor från WOC. 


På andra sidan har jag dekorerat med fler rosor, "So wrapped lovely" die från Magnolia och några vita halvpärlor. Stämpeln "merry christmas" är från Magnolia.