torsdag 19 januari 2012

1-års presenter!

Härom dagen var vi på barnkalas för två av Alexanders kompisar som fyllt ett år. I 2010 års julnummer av Magnoliatidningen hittade jag beskrivningen på dessa presentförpackningar som passade det de små skulle få alldeles perfekt.


Den första asken är gjord av rosa cardstock, chalkat i alla kanter och inklätt i ett rosa papper med fjärilar från Magnolia. Motivet är "Tilda with teddybear" från Sweet Christmas Dreams collection, färglagt med distress ink refillers. Bakom henne har jag satt en spellbinder die. Övriga dekorationer är körsbärsblommor och rosor från WOC, en prinsesskrona - charm, en utstansad etta, organzaband, pärlor på tråd och stickles - cotton candy.


Den andra asken är gjord av blå cardstock, chalkad i alla kanter och inklädd med papper från My Minds Eye. Motivet är söta Edwin som pirat, också färglagd med distress refillers. Bakom honom har jag använt en die från Nellie Snellen. Övriga dekorationer är organzaband, körsbärsblommor och rosor från WOC och en måne - charm.

2 kommentarer:

  1. De var ju jättesöta presentaskar, kanske ska man prova på dem.
    /Charlotte

    SvaraRadera
  2. Marie Petersson7 februari 2012 14:23

    Tack för jättefina presenter önskar Tindra ( en av de lyckliga ettåringarna som hade äran att få så fina presentaskar)/ Marie

    SvaraRadera