onsdag 6 februari 2013

DT Midweek Magnolia´s - Valentine

Hej! Den här veckan är temat hon Midweek Magnolia´s alla hjärtans dag vilket passar riktigt bra eftersom det verkligen är dags att sätta igång med de korten. Jag har valt att försöka matcha mina alla hjärtans dag kort i år och därför är detta kort av likadan modell som det förra jag visade upp här!


Basen är här gjord av vit cardstock som jag stansat i med en stans från Martha Stewart. Jag har också använt cerise cardstock och papper från Magnolia. Alla papper är chalkade i kanterna med distress - walnut stain, 


Motivet är "Tilda Hiding Heart" från With Love Collection, färglagd med distress refillers. Motivet är utstansat med dies från Go Kreate och har fått lite stickles - diamond här och där. På sidorna har jag satt några silvriga rhinestones. 


På ovansidan av kortet har jag stansat ut Magnolias So Wrapped Lovely och i hjärtat har jag satt en text, också den från Magnolia. I hjärtat har jag också knutit fast en nyckelcharm i ett ceriset band. Jag har dekorerat med vita halvpärlor och lite rosa spets. 


Rosorna jag använt är från WOC och de har också fått lite stickles - diamond på sig. Hjärtanen är utstansade med en die från Nellie Snellen och i kanten har jag satt små prickar av liquid pearl. 

4 kommentarer:

 1. Hello Lisa,

  What a lovely card.
  Your colouring is wonderfull.

  Hugs Marrie

  SvaraRadera
 2. Åh så fint... snyggt med rött och rosa ihop!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. så sött det är så fint med den cerisa färgen ihop med det röda och så gillar jag denna formen av kort:)
  kram Charlotte

  SvaraRadera
 4. This is lovely, Lisa. Tilda looks fabulous and love how she and her heart looks sugar coated. Awesome die cut shape and pretty extras.
  Hugz,
  Cathy Lee

  SvaraRadera