onsdag 6 oktober 2010

Julkort nr 3.

Första julkortet med nya stämplar och papper! Försökte få lite julstämning här hemma så jag satte på julmusik innan jag började med kortet. Papprena är Maja Design-Fröjdefull jul och den söta stämpeln var med i paketet som kom idag. Jag tror han blev min favorit med en gång!

Lite närmare bild på Edwin och de olika dekorationerna. Som vanligt är motivet målat med distresser, tycker jag fick till den röda färgen ganska bra idag, brukar vara svårt annars. Textstämpeln är också en av Magnolias nya. Övriga dekorationer är olika sorters band, blommor, en charm, lite brads, stickles och utstansade löv.

Insidan blev väldigt enkel med lite papper och en ruta att skriva i. De små stämplarna passade perfekt till att ha inuti korten och jag har även tänkt att göra julklappstags med dem :)


3 kommentarer:

 1. Oj, så söt Edvin är. Blir också sugen på att göra julkort och lite sotis på dig som har så fina stämlpar och papper. Snöflinge punch har jag en om du vill låna.
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Hej Lisa,
  Måste bara säga GRATTIS först av allt.
  Hittade till din blogg via ngn inlägg på facebook, vilka fina kort!
  Jag blir så sugen på att själv sätta igång, men jag tycker det är svårt att få till det. Smart är det ju att börja med julkorten tidigt.
  Kanske kan vi ta ngn storpysseldag framöver med
  Maja, Annelie, Stina och Hanna. Må gott, kram Lotta N

  SvaraRadera
 3. Lotta: Jag tycker absolut vi skulle ta en pysseldag, skulle vara riktigt roligt! Ja det är bäst att börja i tid, är ju en del julkort som ska göras!

  SvaraRadera