onsdag 25 juli 2012

DT Midweek Magnolia´s - Photo Inspiration

Idag har jag ett nytt DT kort för Midweek Magnolia´s att visa. Denna veckan är utmaningen att göra något med inspiration från denna fina bild.


Jag valde att utgå från färgerna och göra ett kort i ljusrosa, cremevit och brun.


Här har jag använt ljusrosa och beige cardstock som bas. Alla mönsterpapper är från Maja Design från serierna "Rosa - Marina" och "Vintage Winter". Alla papper är ruggade i kanterna och chalkade med distress Walnut Stain.


Motivet är "Tilda Catching Stars" ihop maskad med "Tildas Castle", båda från Princes & Princesses Collection. Motivet är färglagt med distress refillers och för att skapa lite struktur har jag lagt lite stickles - diamond och icicle på bilden.


Jag har dekorerat med en kakservett och över den en bred spets. Ovanpå spetsen har jag satt en rosett i vaxtråd med en söt fjärilscharm i. På sidan sitter också några halvpärlor.


På varje sida om motivet har jag satt bitar av Magnolias "Lovely Fence" die. På sidan under motivet har jag stansat med en kantstans från Martha Stewart - Doily Lace. Alla blommor jag använt är från WOC.

3 kommentarer:

  1. Lisa this is just so beautiful and what a perfect scene and superb colours and detail! Love Chanelle xx

    SvaraRadera
  2. Gorgeous card, Lisa. I love all the sparkle and Tilda is beautiful in front of that lovely castle. Fabulous card from the inspiration photo.
    Hugz,
    Cathy Lee

    SvaraRadera