onsdag 29 augusti 2012

The Friendy Hedgehog

Hej! Idag har jag ett lite ovanligt kort för att vara mig att visa. För det första har jag inte använt motiv från Magnolia som jag nästan alltid gör annars och för det andra är kortet gjort i färger som jag heller aldrig använder.
 
 
Jag har gjort ett criss cross card med grön och aprikos cardstock som bas. Mönsterpapperna jag använt är från basic gray och dem har jag chalkat i kanterna och sedan sytt på maskin.

 
Motivet är "The friendly hedgehog" från Gorjuss, färglagd med distress refillers. Tycker denna stämpel är jättesöt med den lilla igelkotten där jämte. Runt motivet har jag stämplat med en swirlstämpel och sytt på maskin.

 
Blommorna jag använt är från WOC. Lampan är utstansad med en die från Marianne Design som jag lagt stickles - cinnamon på  och under den sitter en bred spets.

 
På andra sidan kan man se att jag använt min Doily Lace stans från Martha Stewart. Skylten är även den utstansad med en die från Marianne design och har fått stickles - cinnamon på sig. Texten är från Magnolia.

 
Insidan har jag gjort enkel med en liten igelkott på.
 
Med detta kort deltar jag i:
(det som gör mig glad med detta kort är den söta igelkotten som får mig att tänka på den lilla igelkotten jag matade vid vår stuga i somras, även det blommiga fina pappret blir man glad av!)
 

5 kommentarer:

 1. Men hur sött är inte detta, allt är så perfekt och färgerna är helt underbara:)
  kram charlotte

  SvaraRadera
 2. Så sött kort! Igelkotten är ju underbar. Fina mjuka färger.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Det här kortet var ju superfint... även om det inte var någon Magnoliastämpel på ;-) Det är ju alltid kul att utmana sig själv och använda sånt man inte brukar :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Aldeles nyyydelig :)
  Tusen takk for at du deltar på utfirdringen vår :)

  Unni
  Scrapperiket

  SvaraRadera
 5. Absolutely gorgeous! Thanks for playing with us at Whimsy Stamps, hugs, Kelly x

  SvaraRadera