tisdag 4 september 2012

Födelsedagskort

 
Hej! Idag tänkte jag visa ett kort jag gjort till en pojke som fyller ett år idag. Lite halvdåliga bilder blev det eftersom min kamera fått fnatt...
 
 
Till det här kortet har jag använt vit och ljusblå cardstock samt mönsterpapper från My Minds Eye - Alphabet soup. Tycker dessa papper passar väldigt bra till barnkort med de söta djuren och härliga färgerna.

 
Jag har dekorerat med ett grönrutigt band som jag även gjort en rosett av. Då jag ville hålla kortet enkelt har jag inte använt så många dekorationer.

 
Motivet är "Fishing Edwin" från Sweet Rainbow Collection. Jag har maskat ihop honom med en brygga, även den från Magnolia. Edwin är färglagd med distress refillers i gröna och blå toner. På vattnet har jag lagt lite crackle accent.

 
Eftersom detta kort ska vara till en liten pojke ville jag inte sätta dit en massa rosor. Istället stansade jag ut blommor ur ett mönsterpapper med min Retro Flower stans. Blommorna har fått stickles - silver i kanterna och blå rhinestones i mitten. Bokstäverna jag har använt är från ett ark med stickers frn Echo Park.
 
Med detta kort deltar jag i:
 
 

3 kommentarer:

 1. Så sött kort, fina färger och fina papper till lille Hjalmar:)
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. So really gorgeous and perfect for our bingo challenge.
  Thankyou so much for joining in with us this week at MDUC
  Big Hugs
  Debbie xx

  SvaraRadera
 3. what a lovely card,
  Thanks for joining in on our challenge this week at MDUC
  hugs
  Denise

  SvaraRadera