lördag 17 november 2012

En liten julpåse!

Hej! Här blir det glest mellan inläggen just nu, jag har mycket i skolan samtidigt som pysselinspirationen har gått och gömt sig någonstans där jag inte alls kommer åt den.. Det känns typiskt nu såhär innan jul då jag har en hel massa julkort som behöver göras! 

Idag har jag i alla fall en liten julpåse att visa som jag gjorde lite snabbt när jag skulle iväg på julmys förra helgen. I påsen ligger några små chokladkulor som fick bli en liten present till värdinnan. 


Asken har jag vikt själv i beige cardstock och klätt med papper från Maja Design - Julen är här. Alla papper är chalkade i kanterna med distress - Walnut Stain. 


Motivet är "Tilda With Snowheart" från Sweet Christmas Dreams Collection, färglagd med distress refillers. På henne har jag lagt stickles - diamond, xmas red och frosted lace. Jag har dekorerat med Magnolias dies "Lovely Fence" och "Slender Firs". Dessa har också fått lite stickles - frosted lace. På staketet sitter två rosor från WOC. 


Vid öppningen har jag satt fler rosor och ett hjärta utstansat med Magnolias die "So Wrapped Lovely". I hjärtat har jag knutit en bit röd spets. 

Med denna påse deltar jag i:


8 kommentarer:

 1. Asken som du gjort är kanonsöt!! Vad är det för vikning? Skulle vilja göra en sådan...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Your box ist just gorgeous...love the colours and the details...wonderful colouring :0)))

  Have a nice weekend ;0)

  Hugs Nicole

  SvaraRadera
 3. Hi Lisa , this looks so beautiful !! Great colouring. Thank you for joining us at Tilda's Town. Hugs , Christa.

  SvaraRadera
 4. This is a fabulous gift bag Lisa, beautiful Tilda and design.
  Hugs
  Suzi x

  SvaraRadera
 5. A stunning box!

  Thank you for playing with us the Tilda's Town Challenge!

  Hugs,
  Diana

  SvaraRadera
 6. Nydelig liten boks, Lisa! Vakkert fargelagt og pyntet. En kjempegod ide til vertinnegave. Takk for inspirasjonen. Klem, Elizabeth x

  SvaraRadera
 7. This is a wonderful gift box Lisa!!
  So many lovely details..
  Thanks for playing with us at Tilda's Town this week!!
  Hugs, Tina

  SvaraRadera
 8. Hi Lisa, I just found your blog and love what you are showing us here. So I will come back from time to time to see what's new. Wish you a happy Sunday!
  Hugs, Karina

  SvaraRadera