torsdag 20 december 2012

Välkommen Sigrid!

Hej! Nu är jag tillbaka igen med ett litet inlägg här. Som sagt finns det varken inspiration eller tid till pyssel just nu så därför blir det lite tomt här på bloggen. Efter jul kommer det förhoppningsvis finnas mer av både tid och inspiration! Idag tänkte jag i alla fall ta ett avbrott från julen och visa ett kort jag gjort till några kompisar som nyss fått en liten dotter. Detta är mitt allra första bebiskort och det var riktigt roligt att göra! 


Kortet har jag gjort av en bas av vit och rosa cardstock. Alla mönsterpapper är från Maja Design - VIntage Summer Basics och är ruggade i kanterna samt chalkade med distress - walnut stain. Mellan de olika lagren papper har jag satt en vit kakservett som dekoration. 


Motivet är "Sleeping baby Tilda" från Cozy Family Autumn Collection och hon är färglagd med distress refillers. Lite överallt har jag lagt stickles - diamond för att få motivet att glittra. Runt om motivet har jag skrivit födelsedatum, längd och vikt med en brun penna. 


Jag har dekorerat med små vita halvpärlor och rosor från WOC i rosa och brunt. På rosorna har jag lagt stickles - diamond. Jag har även dekorerat med fjärilar utstansade med Martha Stewarts stans. 


Kortet är dekorerat på precis samma sätt på den motsatta sidan. 


Längst upp har jag stansat ut ett hjärta med Magnolias die "So wrapped lovely". På hjärtat har jag skrivit "Sigrid" med klistermärkesbokstäver. 
3 kommentarer:

 1. Hur sött är inte detta, helt fantastiskt sockersött i rosa och allt glitter är så fint. Kul idé att skriva runt motivet:)
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Oj vilket gulligt kort! Lyckliga de som får det.

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert kort!/Annelie

  SvaraRadera