fredag 4 januari 2013

Välkommen Alfred!

Hej! Ikväll tänkte jag visa ett kort jag gjort till ytterligare ett par kompisar som fått ett litet nytillskott i familjen, nämligen en liten pojke som heter Alfred. 


Detta kort har jag gjort enkelsidigt på en bas av beige cardstock. Runt basen har jag stansat med en kant/hörnstans från Martha Stewart. Alla mönsterpapper är från Pion Design och de har jag satt på lite röd cardstock. Alla papper är chalkade i kanterna med distress - walnut stain. 


Motivet är "Sleeping Baby Tilda" från Cozy Family Autumn Collection. Jag har färglagt med distress refillers i blå och röda toner. På vingarna och på kläderna har jag lagt lite stickles - diamond. 


Jag har dekorerat med röda halvpärlor och rosor i blått och rött. I kanterna på kortet har jag klippt ut siffror och bokstäver som bildar födelsedatum, tid, längd och vikt. 


Andra sidan är dekorerat på samma vis. 


Längst upp har jag stansat ut ett hjärta med Magnolias die So Wrapped Lovely. I hjärtat har jag klippt ut bokstäver som bildar Alfreds namn. Runt bokstäverna har jag lagt stickles - diamond. 

Med detta kort deltar jag i: 

7 kommentarer:

 1. Så sött, den lilla babyn är så söt. Fina papper och snygg punch du använt:)
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Kanongulligt... snyggt med blått och rött!
  Kram

  SvaraRadera
 3. This is so lovely ! Thank you for joining us at Tilda's Town this week. Christa.

  SvaraRadera
 4. Vilket fint minne att få som förälder och barn! Vilket sammanträffande att tid och vikt är exakt samma siffror!/Galento

  SvaraRadera
 5. Hi Lisa, you make so beautiful cards, love your style. So glad to be in the same team with you now.
  Hugs, Karina

  SvaraRadera
 6. Beautiful creation! Thanks for joining us at Tilda's Town this week.
  Hugs,
  Mae

  SvaraRadera