onsdag 9 januari 2013

DT Midweek Magnolia´s - Tilda on a tag

Hej! Nu var det äntligen dags att visa ett nytt DT kort för Midweek Magnolia´s igen. Den här veckan är utmaningen att använda en magnoliastämpel på en tag och jag har valt att göra en stor tag som ett kort. 


Tagen är gjord av en bas av beige och rosa cardstock. I det beiga pappret har jag stansat med Martha Stewarts "Doily Lace". De mönsterpapper jag har använt är från Magnolia. Alla papper är ruggade i kanterna och chalkade med distress - walnut stain. 


Motivet jag har använt är "Tilda Hiding Heart" från With Love Collection. Hon är färglagd med distress refillers och har också fått lite stickles - diamond här och var. Motivet har jag sedan stansat ut med "Floral ovals" från Spellbinders. 


Jag har dekorerat med rosa och vita blommor från WOC som också fått lite stickles - diamond på sig. Vid blommorna sitter swirls som är gjorda av Magnolias die "Heart swirl". Jag har också dekorerat med en kakservett under pappren.


Överst har jag knutit fast en liten prisma i grov spets och ett organzaband. Texten "Have a sunny day" är från Magnolia. Övriga dekorationer är vita halvpärlor. 

4 kommentarer:

 1. Så sött detta var då, så fint med allt rosa och glitter:)
  kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Kanongulligt!! Så fint med allt glitter...
  Kram

  SvaraRadera
 3. This is so darling, Lisa. I love the gorgeous sparkle on Tilda and lovely coloring. Fabulous design and shabby chic effect.
  Hope you are feeling well.
  Hugz,
  Cathy Lee

  SvaraRadera
 4. Vilket söt kort. Hon ser underbart ut och fint med glitter.
  Sinikka :-)

  SvaraRadera