fredag 21 september 2012

Julpåse

Hej! Idag har jag något helt annat än ett kort att visa, nämligen min allra första altrade papperspåse! Det är verkligen roligt att göra något annat än kort ibland och det här förstår jag inte att jag inte har gjort tidigare.
 
 
Papperspåsen jag dekorerat är ganska stor, 22 x 28 cm. Som bas har jag använt mörkröd och vit cardstock och alla mönsterpapper är från Magnolia. Alla papper är chalkade i kanterna med distress Walnut Stain.

 
Motivet på min påse är "Dancing With Stars Tilda" från Little Christmas collection. Jag har färglagt henne med distress refillers samt stickles - icicle/diamond/silver och sen stansat ut med dies från Go Kreate. Bakom henne har jag satt en kakservett och en tag under - Vintage Tag från Magnolia. Jag har dekorerat med beige spets, sidenband och organzaband som jag också gjort en rosett av. Under rosetten sitter en liten charm och över har jag satt en lampa som jag stansat ut med dies från Marianne Design.

 
Jag har också använt min Martha Stewart stans Doily Lace till kanterna på ett papper. Snöflingorna som fått stickles - silver och en halvpräla i mitten är också utstansade med en stans från Martha Stewart. Här syns också lite väv, Magnolias "Lovely Fence" och lite blommor från WOC.

 
Under lagren av papper finns också lite väv. Skylten är utstansad med dies från Marianne Design och har fått lite stickles. I skylten har jag stämplat "God Jul".

 
Med denna påse deltar jag i:

4 kommentarer:

 1. Så vakkert pyntet gavepose! Heldig er den som får denne i gave! Nydelig pyntet, og flotte detaljer. Klem, Elizabeth xx

  SvaraRadera
 2. Fin påse, verkligen julig med allt det röda, lilla Tilda är ju så söt.
  Kram charlotte

  SvaraRadera
 3. Hoi Lovely Hanglar or Sweet Magnolia lover
  What A great card you have made Lovely colors and a sweet image! Thanks you for joining us at the Lovely Hanglar or Sweet Magnolia challenge blog hope to see you next time
  hugs Ria

  SvaraRadera
 4. Hei igjen, Lisa! Takk for at du deltar med den vakre gaveposen din hos Just Magnolia denne uken! Klem, Elizabeth xx

  SvaraRadera