lördag 20 oktober 2012

Christmas With Love!


Här har jag gjort ytterligare ett julkort! Basen är gjord av röd och grön cardstock och mönsterpappren är från Magnolia. Alla papper är ruggade i kanterna och chalkade med distress - walnut stain. Mellan lagren av papper har jag satt två kakservetter i olika storlekar. 


Motivet är "Tilda With Little Rudolph" från A Christmas Story Collection, färglagd med distress refillers. Runt Tilda har jag stämplat med en snöflinga från Merry Little Christmas Collection. Motivet är sedan utstansat med dies från Go Kreate. Här syns också Magnolias die "So Wrapped Lovely" som jag satt en text från Magnolia på.


Alla blommor är från WOC. De är sprayade med perfect pearl mist - gold och så har jag lagt lite stickles - gold på dem. Jag har också dekorerat med snöflingor som fått en röd rhinestone i mitten och stickles - frosted lace på sig. Texten är från Magnolia och under den har jag stansat ut med en die från Spellbinders. 


Även på denna sida sitter blommor och en snöflinga. Här syns även en bit röd spets och en lampa jag stansat ut med dies från Marianne Design. 

Med detta kort deltar jag i:

6 kommentarer:

 1. Vackert kort! Jättesöt ren som inte ser helt lycklig ut!

  SvaraRadera
 2. Wonderful card Lisa!!! So rich and full of small details.. Great colouring too!!
  Thanks for playing with us at Tilda's Town this week!!
  Hugs, Tina

  SvaraRadera
 3. OH MY WOW!! This is absolutely breathtaking!! Dripping with amazing detail everywhere! Great job!

  Hugs,
  xx Tracey xx
  My Blog

  SvaraRadera
 4. This is gorgeous Lisa, thanks for playing along at Tilda's Town 'Merry Christmas' challenge this week. Have a great week, hugs Teresa xx

  SvaraRadera
 5. Gorgeous card! Thanks for joining us at Tilda's Town this week.
  hugs,
  Mae

  SvaraRadera
 6. totally charming creation Lisa! So adorably colored and designed! So glad you linked up to Tilda's Town Challenges! Thanks for playing!

  SvaraRadera