onsdag 31 oktober 2012

DT Midweek Magnolia´s - Anythin goes

Hej! Idag har jag ett nytt DT kort för Midweek Magnolia´s att visa. Den här veckan är temat "anything goes"   och jag har valt att göra ett julkort.

Det här kortet har jag gjort av en bas av beige och röd cardstock. Alla mönsterpapper är Maja Designs nya julpapper "Julen är här". Jättefina och lättarbetade som Maja Designs papper brukar vara! Jag har ruggat kanterna och chalkat med distress - walnut stain. 


Motivet jag har använt är "Tilda with pigling" från A Christmas Story Collections, färglagd med distress refillers. På motivet har jag glittrat med stickles - diamond och xmas red. Bakom motivet har jag stämplat med en text "Walking in a winter wonderland" och i kanterna med "Vintage Merry" båda från Magnolia. 


Jag har dekorerat med en kakservett, röd spets, halvpärlor och rosor från WOC. Den lilla granen (och granen på andra sidan) är utstansade med Magnolias die "Slender Firs". Bakom allt har jag satt lite ostduk också. 


Tack för titten!


4 kommentarer:

 1. Wow!! This is so beautiful Lisa, I love all those fab layers, your colouring and glitter make this a very special Christmas card.
  Hugs
  Suzi x

  SvaraRadera
 2. Stunning card, Lisa. I love the layers and Tilda is beautiful. Gorgeous coloring and embellies. Fabulous!
  Hugz,
  Cathy Lee

  SvaraRadera
 3. Hello Lisa,

  What a beautiful card love all the details and your colouring looks amazing.
  This Tilda stamp is so cute.

  Hugs Marrie

  SvaraRadera