onsdag 3 oktober 2012

Walking in the forrest

Härom dagen landade ett miniblock med Maja Designs underbara höstpapper - "Walking in the forrest" i min brevlåda. Alla är jättefina och i färger jag vanligtvis inte brukar använda. Jag var såklart tvungen att testa med en gång!
 
 
Basen på kortet är av vit och mörkblå cardstock. Mönsterpapperna är precis som jag skrev alla från Maja Design, chalkade i kanterna med distress - walnut stain.

 
Stämpeln är "Tilda with corn" från autumn leaves collection. Hon är färglagd med distress refillers och här och där har hon fått lite stickles - diamond. Jag har som vanligt stansat ut med dies från Go Kreate, den här tycker jag är väldigt användbar!

 
Här syns några av dekorationerna jag använt. Bakom Tilda sitter en kakservett och en tag jag klippt ut ur ett av papperna. I tagen har jag knutit fast en ljusblå rosett. Under lagren av papper sitter lite spets och ovanpå har jag satt ett rutigt band. Några halvpärlor sitter i hörnet och så har jag använt en text från Magnolia.

 
Rosorna i brunt, vitt och blått är från WOC. På dem har jag lagt stickles - diamond. Fjärilsmärket är också urklippt ur ett papper från Maja Design.
 
Med detta kort deltar jag i:
 

4 kommentarer:

 1. Nydelig kort dette også! Vakre farger, nydelig fargelegging og lekkert design! Klem, Elizabeth xx

  SvaraRadera
 2. Oh wow Lisa - what a gorgeous card. great take on Louise's sketch.
  Thanks for playing at MDUC this week,
  Hugs Kylie

  SvaraRadera
 3. Ååå for et nydelig kort Lisa!! Fanastiske varme farger, og Tilda er så vakkert fargelagt!
  Tusen takk for at du deltar hos MDUC denne uken.
  God helg!
  Klem, Camilla

  SvaraRadera
 4. Lisa this is just wonderful and such perfect papers they really make your image pop! Chanelle xxx

  SvaraRadera